Sandale cu platforma pentru orice stil feminin

Sandalele cu platforma se gasesc in multe stiluri si transforma sandalele simple, in sandale cu platforma atragatoare si frumoase. Se potrivesc deosebit de bine cu rochiile si fustele de vara.

Publicat
Din categoria Noutati

Cum au aparut sepcile pentru barbati?

Cu siguranta toti stim in prezent ce gasim in categoria sepci si toti ne gandim la acele accesorii pentru cap, cu cozorocul tare, care pot fi purtate atat in tinutele sport cat si incele urban, underground sau chiar la tinutele pentru birou.

Publicat
Din categoria Noutati

Cea mai frumoasa felicitare de oferit celor dragi

Oamenii au simtit dintotdeauna nevoia de a-si transmite sentimentele si emotiile, astfel ca au incercat sa descopere cele mai interesante si creative modalitati de a o face, indiferent de eveniment, context sau momentul sarbatorit.

Publicat
Din categoria Noutati

Pasii pentru organizarea unei petreceri la tine acasa

Organizarea unei petreceri acasa cu cele mai originale si autentice idei poate fi formula perfecta pentru a te destinde dupa zile lungi de munca intensa si rutina, cu care iti vei surprinde toti invitatii.

Publicat
Din categoria Noutati

Alegerea patului potrivit pentru cel mic

Patuturile pentru copii sunt vedetele dormitoarelor celor mici. Acestea pot fi inalte, joase sau asezate pe podea si, in general, includ balustrade si bariere de siguranta pentru a preveni caderile.

Publicat
Din categoria Noutati