In situatii normale, pergolele terasei sunt sinonime cu confortul. Ele ne permit sa cream un spatiu in interiorul terasei unde ne putem proteja de forta soarelui sau unde ne putem adaposti de vant sau ploaie.

Poti opta pentru o pergola de lemn daca vrei ceva mai ieftin.

Sentimentul de libertate

Avand in vedere starea de alarma din cauza crizei sanitare prin care cu totii am trecut si a izolarii in case, starea de spirit sufera si exista momente in care se clatina.

De aceea este foarte important sa profitam de fiecare moment in care putem pentru a ne incarca bateriile de energie pozitiva. O modalitate de a profita de sederea noastra obligatorie si responsabila acasa este sa va bucurati de terasa.

Este o cale de evadare care ne permite sa fim in aer liber.

O sala de sport, un solar, un foisor…

Exista pergole de mai multe stiluri, dar marea majoritate a acestora au un acoperis retractabil care permite extinderea sau colectarea copertinei. Cele mai sofisticate modele sunt cele ale pergolelor bioclimatice care printr-un sistem de lamele reglabile regleaza cantitatea de lumina si caldura pe care o lasam sa patrunda.

Cu pergole retractabile totul va fi mai simplu!

Datorita acestor mecanisme in aceste saptamani de izolare putem transforma terasa in spatii diferite. De exemplu, primul lucru dimineata putem ridica copertina pentru a ajuta la o buna ventilatie a camerelor interioare si in trecere putem transforma terasa deschisa intr-o sala de gimnastica improvizata.

Cu aer curat putem efectua o serie de exercitii pentru a intari muschii si, in acelasi timp, pentru a elibera tensiuni si pentru a imbunatati relaxarea.
Inainte de masa vine timpul pentru aperitiv, ce mai bine decat sa il iei pe terasa?

Daca prin orientarea casei deja incepe sa dea soarele, putem rula copertinele la jumatatea drumului pentru a avea un soare placut si o umbra la care va puteti bucura de o bere rece.

Vitamina D obtinuta natural

Un alt avantaj al pergolelor terasei este ca putem lua vitamina D in mod natural. Cand razele soarelui ajung puternic pe terasa, este timpul sa iesiti si sa va bucurati de caldura sa.

In plus fata de luarea vitaminei D mentionate mai sus, va fi un moment minunat pentru a va relaxa si a aduna puterea. Deci, daca vrei sa ai o pergola facuta chiar de tine, afla cum se construieste o pergola.

Seri linistite

Vine primavara si temperaturile incep sa fie mai placute, dar la amurg se raceste sau direct este frig? Dar acesta nu este un motiv pentru a nu continua sa te bucuri de exterior.

Cu pergolele pentru terase va puteti bucura de o seara in aer liber daca extindem copertinele sau inchidem complet lamele reglabile. Deci, vom ridica temperatura interioara cu cateva grade si cu iluminare moale, lumanari si muzica de fundal vom avea un spatiu unic si confortabil de impartit cu cei de acasa.

Pergole pentru terase sau incinte fixe?

Terasele pot fi folosite in mai multe moduri. Plantele sunt esentiale, nu exista nici o indoiala. A avea o masa pentru a manca in aer liber este o idee buna, dar este, de asemenea, foarte util sa aveti o zona protejata de soare.

Pergolele pentru terase si incinte fixe sunt principalele solutii care sunt de obicei utilizate. Poti gasi mai multe modele de pergole terase din care sa le alegi pe cele preferate.

Cu aceasta ocazie va aratam principalele caracteristici si avantaje ale fiecaruia dintre ele, astfel incat sa puteti alege bine si sa decideti cand faceti o reforma pe terasa.

Eleganta pergolelor pentru terase

Pergolele sunt elemente cu adevarat elegante. In multe cazuri, le gasim atasate la casa si profitam de peretii acesteia pentru a crea structura. De asemenea, gasim pergole independente, situate in orice colt al gradinii care dau un aspect frumos si ofera si protectie impotriva razelor solare.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Cum sa acoperim o terasa, un balcon deschis sau o portiune din curtea noastra, fara prea multi bani?

  1. Interesanta perspectiva prezentata in acest articol despre protectia mediului si modurile in care fiecare dintre noi poate contribui la mentinerea echilibrului ecologic. Ma gandesc sa aplic unele din sfaturile mentionate pentru a reduce amprenta mea asupra planetei.

  2. Am fost impresionat de detaliile prezentate in articolul respectiv, care evidentiaza problemele cu care se confrunta mediul nostru si solutiile posibile pentru a le rezolva. Este important sa ne implicam activ in conservarea resurselor naturale si sa fim responsabili in actiunile noastre de zi cu zi.

  3. Articolul de pe Zingo.ro este foarte interesant, oferind informatii noi si utile despre un subiect important. Sunt de acord cu autorul ca este necesar sa fim mai constienti de impactul pe care il avem asupra mediului inconjurator si sa luam masuri pentru a proteja natura.

Comments are closed.