Atunci cand vrem sa ne organizam spatiul de lucru de acasa, ne confruntam mereu cu aceeasi problema.

Trebuie sa dispunem de suficient spatiu pentru a ne separa viata profesionala de cea personala si sa avem un loc separat pentru fiecare lucru.

Indiferent daca traiesti intr-o vila, intr-un apartament mare sau intr-o garsoniera mica, acest lucru este esential pentru a contribui la o buna performanta la locul de munca.

Avand in vedere aceasta problema, in continuarea acestui articol iti oferim cateva sfaturi despre cum sa organizezi si sa decorezi un spatiu mic, cum ar fi dormitorul, unde vei putea lucra zilnic si vei petrece aproximativ 8 ore pe zi.

Nu aglomera spatiul inutil!

Dormitoarele ar trebui sa fie spatii aerisite, care sa faciliteze odihna.

La urma urmei, dormitorul este folosit pentru somn, insa in acelasi timp el este o camera intima, in care poti lucra in liniste.

Opteaza, asadar, pentru o noptiera cu sertar langa pat, in prelungirea careia sa asezi o masuta de lucru sau un mic birou, astfel incat sa poti lucra linistit.

Poti gasi noptiere la preturi bune chiar si fara ca acestea sa iti afecteze bugetul, la fel ca si masutele pentru amenajarea coltului de lucru.

Profita de lumina naturala!

Dormitorul este o camera mai retrasa, prin definitie, insa regula de aur atunci cand iti amenajezi un spatiu de lucru spune sa folosesti cat mai mult lumina naturala.

Fireste, nu te vei putea bucura de lumina naturala pe tot parcursul zilei, asa ca va fi nevoie sa amplasezi probabil pe birou si o lampa care sa te ajute sa obtii nivelul de luminozitate dorit.

Foloseste perdele si draperii pentru intimitate

Perdelele si draperiile nu sunt doar elemente decorative pentru dormitor, ci sunt si elemente care te pot ajuta sa utilizezi rational resursele camerei.

In plus, perdelele pot fi trase pe timpul noptii, astfel incat sa iti ofere intimitatea de care ai nevoie.

Foloseste perdele din materiale naturale si alege draperiile intr-o nuanta mai inchisa, astfel incat acestea sa ofere dormitorului tau un aspect deosebit.

Depoziteaza materialele de lucru in organizatoare

Asa cum am spus anterior, dormitorul nu este o camera pe care sa o aglomerezi, asa ca daca lucrezi in acest spatiu, este indicat fie sa folosesti organizatoare cat mai discrete, fie sa muti locul lucrurilor pe care vrei sa le depozitezi.

Daca optezi pentru organizatoare, atunci nu uita sa ai in vedere delimitarea fiecarui element in parte. De exemplu, daca ai multe documente, aranjeaza-le in dosare sau bibliorafturi.

Ai grija de spatiul tau si valorifica-l la maximum

Un lucru foarte tipic in unele spatii de birou de acasa este ca nu ne obisnuim sa pastram locul de munca ordonat.

Hartiile se aduna, dosarele sunt lasate in urma, cream munti de carti…

Profita de faptul ca noile tehnologii iti permit sa lucrezi online pentru a evita utilizarea excesiva a hartiei si, in acest fel, vei ocupa mai putin spatiu si vei contribui, de asemenea, la protejarea mediului inconjurator.

Cu toate acestea, daca ai nevoie de mai mult, exista piese mici de mobilier, cum ar fi comodele pentru birou sau etajerele cu rafturi, care iti vor permite sa folosesti mai bine spatiul.

Un ultim sfat: incearca sa iti pozitionezi masuta de lucru intr-un loc luminos, de preferinta langa o fereastra, dar intr-o pozitie in care sa nu primesti prea multa lumina solara, iar laptopul tau sa nu se supraincalzeasca.

In acest fel, poti profita la maximum de lumina soarelui in timpul zilei si poti economisi putin si la factura de electricitate.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

4 thoughts on “Cum sa iti amenajezi spatiul de lucru in dormitor

  1. Consider ca este esential pentru branduri sa identifice influencerii potriviti pentru publicul lor tinta si sa stabileasca o relatie autentica cu acestia. Colaborarile bine gandite pot aduce beneficii pe termen lung.

  2. Am fost impresionat de exemplele de campanii reusite prezentate in articol. Este inspirator sa vezi cum brandurile au reusit sa atinga succesul prin colaborarea cu influenceri creativi si originali.

  3. Ma bucur sa vad ca se pune accent pe autenticitate in colaborarile dintre branduri si influenceri. Este important ca mesajul transmis sa fie credibil si sa se potriveasca cu valorile ambelor parti implicate.

  4. Articolul este extrem de informativ si m-a ajutat sa inteleg mai bine conceptul de marketing de influenta. Sunt de acord cu faptul ca influencerii pot avea un impact semnificativ asupra publicului lor si pot fi o resursa valoroasa pentru branduri.

Comments are closed.