De la cel mai clasic si minimalist, la cel mai original, exista o gama larga tablouri pe care le poti alege, inclusiv tablouri personalizate, care sa te ajute sa iti decorezi interioarele conform preferintelor.

De obicei, alegerea unui tablou este dificila. Cand intrii in magazin vei avea in fata o gama atat de variata de tablouri, incat cu greu vei reusi sa il selectezi pe cel mai potrivit pentru tine.

Poti alege tablouri in ulei, tablouri cu licheni sau chiar tablouri imprimate, totul depinzand de preferintele tale, dar si de decorul pe care l-ai ales pentru interiorul tau.

Din ce in ce mai multi oameni se alatura tendintei de a alege tablouri entru a-si decora peretii. Acum este la moda sa pui rame cu fotografii, mesaje motivationale si chiar hartii decorative. Atunci cand alegi tablouri living nu uita ca acest spatiu trebuie sa reflecte personalitatea tuturor celor care folosesc spatiul.

Prin urmare, iata cateva idei pentru a profita la maximum de tablouri si pentru a nu esua atunci cand alegi unul.

Culoarea cadrului ar trebui sa se armonizeze cu culoarea panzei. Un succes sigur va fi combinatia de negru si lemn, deoarece acestea sunt combinabile perfect.

Cum poti alege modelul de tablou preferat?

Daca in imaginea picturii predomina culori terne, poti opta pentru o rama cu culori mai izbitoare pentru a evidentia imaginea panzei.

Daca, pe de alta parte, sunt culori izbitoare, alege o rama care nu iese prea mult in evidenta, sau renunta complet la rama.

Spre exemplu, atunci cand alegi tablouri hol de tip canvas, pentru un spatiu ingust, rama il va face sa para si mai ingust.

Pentru cei care au pereti cu imprimeuri indraznete, alegerea ideala sunt ramele aurii sau argintii. Reflexiile metalice multiplica efectul pentru a genera medii foarte atractive.

Este important sa se tina intotdeauna cont de dimensiunile peretelui. Daca avem un perete foarte mare, o optiune foarte buna este sa plasam mai multe rame de diferite dimensiuni pentru a ne juca cu spatiul.

Daca, pe de alta parte, avem pereti mici, este mai bine sa nu ii umplem cu multe rame. In acest caz, putem opta pentru un singur tablou de dimensiuni medii.

In ceea ce priveste tipul de camera, pentru camera de zi, de exemplu, putem alege picturi care reprezinta scene care ne plac sau care ne inspira. Un model actual foarte cautat este cel cu figuri geometrice in combinatii de culori vii.

Best Top Oferte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.