Isola Bio este noul gust al bauturilor 100% vegetale si ecologice care nu contin gluten, lactoza, colesterol sau zahar adaugat, pastrand gustul traditional al cerealelor si fructelor.

Isola Bio, marca Abafoods Italia fondata in septembrie 1999, este lider in productia de bauturi ecologice vegetale. Isola Bio reprezinta tot ceea ce este simplu, natural, liber sa urmeze ritmul impus de natura.

Bauturile vegetale bio sunt extrase din cele mai importante cereale, fructe si legume printr-o metoda exclusiva si patentata cu ajutorul careia se mentin nealterate valorile nutritionale si gustul ingredientelor.

Inovatia, cercetarea si dezvoltarea au fost combinate intr-un mod armonios pentru a oferi savoare, calitate si siguranta. Toate bauturile Isola Bio sunt certificate A.I.A.B. (the Italian Organic Farming Association).

Cele mai cunoscute si apreciate sunt gamele de sucuri si nectaruri din ingrediente exclusiv din agricultura organica si gama de bauturi bio din cereale pentru diete speciale fara gluten, lactoza, colesterol sau zahar adaugat.

Citeste continuarea articolului aici: Racoreste-te cu bauturile 100% naturale, fara zahar Isola bio