Un corset este o piesa uimitoare din garderoba unei femei. Cu ajutorul acestuia, intr-o clipa, poti sublinia frumos bustul si poti scapa de centimetrii in plus in talie. Pentru a sublinia frumusetea, armonia si forma feminina, un corset a fost inventat in cele mai vechi timpuri.

Primele modele aratau ca niste bandaje largi care trebuiau purtate strict sub san, dar in timp forma acestui produs s-a schimbat. In secolul trecut, corsetul facea parte din imaginea zilnica feminina, era o structura rigida, cu sireturi.

Acum este o centura frumoasa care se infasoara in jurul taliei si este dantelata in spate. In lumea moderna, aceste produse indeplinesc urmatoarele functii: subliniaza frumos bustul si talia, corecteaza silueta pentru tipul „clepsidra”, confera imaginii feminitate. De asemenea, te ajuta sa obtii o postura perfecta.

Corset modelator

Corsetul modelator are in primul rand o functie de sustinere. Acest tip serveste pentru a ascunde kilogramele in plus. Se poarta pe corpul gol, dar este posibil sa il porti si peste un maieu.

Astfel de modele pot ascunde defectele corpului si de asemenea, pot completa imaginea. Te poate ajuta sa reduci 20 cm in talie, dar totul va depinde de fizicul tau.

Corset spate

A-ti mentine spatele drept in orice moment este o sarcina aproape imposibila. Insa postura perfecta face o femeie mult mai atractiva. In acest scop au fost inventate modele de corset spate.

Cel mai bine este sa le alegi la recomandarea unui medic, deoarece acestea au rigiditate si constructie diferite. De obicei, aceste corsete sunt fabricate din materiale elastice respirabile si au insertii de atele din plastic.

Designul asigura gradul necesar de fixare a coloanei vertebrale, normalizeaza tonusul muscular, stabilizeaza regiunea lombara, crescand presiunea intraabdominala. Corsetele pentru spate trebuie purtate nu mai mult de 2 ore pe zi, pe baza recomandarilor medicului.

Corset top

Citeste continuarea aici: Corsete pentru corectarea siluetei