Perdelele si draperiile au o importanta deosebita in decorarea casei. Acestea dau viata si miscare casei, fiind perfecte pentru a reflecta o atmosfera eleganta, colorata si relaxanta in functie de culoarea si textura lor.

Functia principala a perdelelor si draperiilor este de a oferi intimitate casei noastre fata de privirile din exterior si de a regla cantitatea de lumina care intra in interior. Atunci cand vrei sa faci o schimbare in casa ta, draperiile te pot ajuta in a realiza o transformare a locuintei tale doar prin achizitionarea altor modele si culori noi.

Atunci cand alegi draperiile si perdelele, trebuie sa tii cont de o serie de factori importanti, unul din ei fiind culoarea peretilor din incaperea ta. Este foarte important sa combini culorile din camera, astfel incat sa poti obtine un ambient placut si toate elementele sa se integreze armonios in decorul casei tale.

Daca doresti sa faci o schimbare in locuinta ta si nu stii ce draperii sau perdele sa alegi, noi iti prezentam combinatiile de culori ideale pentru incaperile din locuinta ta:

Pereti albi

Cand peretii camerei sunt albi, posibilitatile sunt infinite. Practic, poti alege orice nuanta de draperie si orice imprimeu care te atrage. Daca iti doresti sa creezi un design neutru si simplu, poti combina niste perdele albe cu draperii in tonuri deschise, simple sau cu imprimeuri discrete.

Daca vrei un impact mai puternic, poti opta pentru draperii in culori tari, combinate cu perdele transparente, fara imprimeuri. In cazul in care vei alege draperii verzi, albastre, rosii sau in alte nuante puternice, asigura-te ca acestea se potrivesc si cu mobilierul din camera.

Orice ai alege, poti gasi perdele moderne sau draperii cu modele florale online si sa alegi o combinatie potrivita incaperii pe care o amenajezi.

Pereti in nuante neutre

Citeste continuarea aici: Alegerea draperiilor si perdelelor in functie de culoarea peretilor